Nachtleven op Sicilië

Nachtbrakers kunnen op Sicilië het beste terecht in Palermo, Catania of Taormina.

Uitgaan Palermo

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Palermo is een avond uit nooit ver weg. In de stad bevinden zich vele theaters en elke avond kunt u ergens anders een goede voorstelling bijwonen. Het Teatro Massimo is het grootste theater van het eiland en hier worden concerten van wereldformaat uitgevoerd. Wanneer u liever ergens wat gaat drinken of dansen kent Palermo een aantal duidelijk favoriete plekken. Zeer populair met name onder studenten is I Candelai op de Via Candelai en minstens zo populair is het trendy Kursaal Kalhesa. Ook geliefd is La Cuba. Dansen in de openlucht kunt u in de zomermaanden in de Country Discoclub.

Uitgaan Catania

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Catania heeft een bruisend nachtleven met veel bars en clubs. In de zomermaanden verplaatst het nachtleven zich naar buiten en vinden in het kader van de zogeheten "Caffè Concerto" live optredens op de prachtige pleinen van de stad plaats. Eén van de populairste clubs van Catania is zonder twijfel de Mercati Generali. Een combinatie van kunst, muziek en uitgaan vindt u in Zo/. Een populaire club waar u tot in de vroege uurtjes los kunt gaan is de Red Light Discoteca. Wanneer u het liever wat rustiger aandoet, vindt u in Catania tal van leuke wijnbars. Ook openlucht club Banacher staat garant voor een bruisende avond.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan Taormina

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Taormina vindt u gezellige bars, openlucht clubs en trendy uitgaansgelegenheden. Het centrum van het nachtleven vindt u rond de Corso Umberto, Piazza San Domenica en Piazza IX aprile. Een club die hoog op het lijstje staat van favoriete uitgaansgelegenheden in Taormina staat, is La Giaria. Deze club wordt bezocht door de jetset en wanneer u hier naartoe gaat, moet u in elk geval een goed gevulde portemonnee meenemen. Ook Club Septimo is erg geliefd. Wanneer u geen zin heeft om te dansen, maar gewoon een lekker biertje wilt drinken, kan u terecht in de O Seven Irish Pub. Wunderbar Caffè is een goede plek om uw avond met een aperitivo te beginnen. Wanneer u de hele avond op één en dezelfde plek wilt blijven, kunt u kiezen voor Bella Blu. U vindt hier pizzeria, piano bar en discotheek onder één dak.